Mirjam levert echt maatwerk, luistert goed en weet overal haar kennis en kunde toe te passen. Het is vooral heel praktisch en met de tips kan ik echt uit de voeten. Ik kon vrijuit praten en mijn (lichte) twijfel vooraf, of dit wel de juiste keuze was, werd al snel weggenomen. Ik kan dit alle 45-plussers aanraden, het geeft echt inzicht. En nog belangrijker, met dat inzicht kun je beter handelen om b.v. lastige situaties op te lossen. Vakwerk!
- Iko -

Wat een mooie kans wordt geboden met het ontwikkeladviestraject dat Inzicht360 aanbiedt. Ik heb dit traject doorlopen met Mirjam. Mirjam is zeer toegankelijk en kundig als loopbaancoach. Zij gaf mij direct nieuwe inzichten en tools om mee verder te komen. De verslaggeving is super, en dit geeft me gelijk een persoonlijk leerplan voor de komende jaren. Nogmaals hartelijk bedankt!
- Francis -

Mirjam is een fijne, warme vrouw. Ik heb haar adviezen als zeer persoonlijk en professioneel ervaren. Haar vermogen om veel informatie direct te verwerken en om samen effectief tot de kern te komen is heel goed verlopen. Mirjam heeft mij vernieuwde en diepere inzichten gegeven. Waarmee ik met een goed resultaat stappen naar mogelijkheden heb gemaakt! Nogmaals dank voor de ontwikkeladviezen!
- Bianca -

De mindfulness training voor professionals door Inzicht 360 verzorgd zit goed in elkaar. Ik heb er veel aan gehad en meer inzicht gekregen in mijzelf. Daarnaast is Mirjam een coach die de juiste vragen weet te stellen en vanuit compassie met mensen meedenkt in oplossingen en richtingen om verder te onderzoeken zonder daarbij het te willen overnemen.
- Henk -

Mirjam weet de juiste vragen te stellen om je uit je eigen gedachten wereld te trekken. Zij stelt je op je gemak waardoor het veilig voelt om je gedachten en gevoelens te uiten. In een half jaar is er veel veranderd in mijn houding en voel ik me beter in mijn vel zitten.
- Nancy -

Inzicht360 heeft mij afgelopen periode geholpen in het proces naar een nieuwe werkgever. Door Inzicht360 kan ik mij zelfverzekerder profileren op de arbeidsmarkt en heb ik mijn werkgeluk teruggevonden. Dank!
- Maurits -