Ontwikkeladvies voor 45+ers

gratis ontwikkeladvies 45+ers werkzaam in het Middelbaar BeroepsOnderwijsJe hebt al een fijne carriere achter de rug. Je hebt de baan die je ooit zo ambieerde en lijkt moeiteloos aan alle eisen te voldoen. Maar wellicht vraag je je soms gelijktijdig af of dit het nu echt is. Is dit wat je wilt en kunt volhouden tot aan je pensioen? Elke levensfase brengt nieuwe loopbaanvragen met zich mee. Vragen over balans werk / privé, zingeving, financiën, persoonlijke vaardigheden en ontwikkeling. Vragen waarbij het prettig kan zijn met een professionele onafhankelijke loopbaancoach te zoeken naar de antwoorden die bij jou passen, die aansluiten bij jouw wensen.

Gratis adviestraject voor secretarieel medewerkers, managementassistenten en werkenden in het middelbaar beroepsonderwijs

gratis ontwikkeladvies 45+ers werkzaam als secretarieel medewerker of managementassistentOok de overheid is zich bewust van het belang van aandacht hebben voor persoonlijke ontwikkeling en op een gezonde en plezierige manier tot aan je pensioen aan het werk blijven. Tot juli 2019 is er daarom een subsidieregeling in het leven geroepen waar ook jij wellicht aanspraak op kan maken.

Ben jij werkzaam als secretarieel medewerker, managementassistent of werkzaam in het middelbaar beroepsonderwijs (waarbij het niet uitmaakt in welke functie)?

Ben je 45 jaar of ouder?

Werk je minimaal 12 uur per week en ben je niet bedreigd met ontslag, werkloosheid of arbeidsongeschiktheid?

Dan kom je in aanmerking voor een gesubsidieerd en daarmee voor jou gratis Ontwikkeladvies!

Het doel van het Ontwikkeladvies is dat het jou stimuleert om de regie van jouw loopbaan in eigen handen te nemen. Het Ontwikkeladvies geeft inzicht in het toekomstperspectief van jouw huidige werk, jouw competenties en jouw toekomstige loopbaanmogelijkheden. Hierbij gaat het erom dat je actief gaat nadenken over wat jij nodig hebt om gezond en met plezier aan het werk kan blijven.

Het traject bestaat uit drie gesprekken van 1,5 uur. In het derde gesprek stellen we samen jouw ontwikkelplan op waarin we beschrijven wat voor acties jij gaat ondernemen om jouw mogelijkheden te vergroten om aan het werk te blijven in werk dat bij je past.

Bijgaand een artikel dat op 28 februari 2018 over ons aanbod werd geplaatst in het Noord-Hollands Dagblad:

20180228 NHD ’Ontwikkelplan is een cadeautje aan jezelf’.PDF

Interesse of vragen?

Neem contact met Mirjam van Remmerden op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Dit kan via M: 06 26 652 319 of via E: info@inzicht360.nl. Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier.

Gratis Training Ontwikkeladvies voor Leidinggevenden

Er is tevens een subsidieregeling voor het volgen van een Training Ontwikkeladvies voor Leidinggevenden, hierdoor is ook deze training kosteloos. Daarbij dien je leiding te geven aan medewerkers in bovengenoemde functies. De training kan zowel individueel als in groepsverband worden gevolgd.

Interesse?

Neem contact met Mirjam van Remmerden op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Dit kan via M: 06 26 652 319 of via E: info@inzicht360.nl.