Ontwikkeladvies voor 45+ers

Je hebt al een fijne carriere achter de rug. Je hebt de baan die je ooit zo ambieerde en lijkt moeiteloos aan alle eisen te voldoen. Maar wellicht vraag je je soms gelijktijdig af of dit het nu echt is. Is dit wat je wilt en kunt volhouden tot aan je pensioen? Elke levensfase brengt nieuwe loopbaanvragen met zich mee. Vragen over balans werk / privé, zingeving, financiën, persoonlijke vaardigheden en ontwikkeling. Vragen waarbij het prettig kan zijn met een professionele onafhankelijke loopbaancoach te zoeken naar de antwoorden die bij jou passen, die aansluiten bij jouw wensen.

Gratis adviestraject voor werkenden

Ook de overheid is zich bewust van het belang van aandacht hebben voor persoonlijke ontwikkeling en op een gezonde en plezierige manier tot aan je pensioen aan het werk blijven. Tot eind 2019 is er daarom een subsidieregeling in het leven geroepen waar ook jij wellicht aanspraak op kan maken.

Ben jij een niet-werkloze werknemer, ambtenaar of zelfstandige zonder personeel?

Ben je 45 jaar of ouder?

Werk je gemiddeld minimaal 12 uur per week?

Ben je niet bedreigd arbeidsongeschiktheid en kan je geen beroep doen op voorzieningen in een door de werkgever vastgestelde regeling in verband met een reorganisatie?

Dan kom je in aanmerking voor een gesubsidieerd en daarmee voor jou gratis Ontwikkeladviestraject!

Het doel van het Ontwikkeladvies is dat het jou stimuleert om de regie van jouw loopbaan in eigen handen te nemen. Het Ontwikkeladvies geeft inzicht in het toekomstperspectief van jouw huidige werk, jouw competenties en jouw toekomstige loopbaanmogelijkheden. Hierbij gaat het erom dat je actief gaat nadenken over wat jij nodig hebt om gezond en met plezier aan het werk te blijven.

Het traject bestaat uit drie gesprekken van 1,5 uur. In het derde gesprek stellen we samen jouw ontwikkelplan op waarin we beschrijven wat voor acties jij gaat ondernemen om jouw mogelijkheden te vergroten om aan het werk te blijven in werk dat bij je past. Gesprekken kunnen plaatsvinden in Amsterdam, Diemen, Landsmeer of Zaandam.

Bijgaand een artikel dat op 28 februari 2018 over ons aanbod werd geplaatst in het Noord-Hollands Dagblad:

20180228 NHD ’Ontwikkelplan is een cadeautje aan jezelf’.PDF

Interesse of vragen?

Neem contact met Mirjam van Remmerden op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Dit kan via M: 06 26 652 319 of via E: info@inzicht360.nl. Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier.

Reviews van mensen die jou voor gingen:

Bianca: "Mirjam is een fijne, warme vrouw. Ik heb haar adviezen als zeer persoonlijk en professioneel ervaren. Haar vermogen om veel informatie direct te verwerken en om samen effectief tot de kern te komen is heel goed verlopen. Mirjam heeft mij vernieuwde en diepere inzichten gegeven. Waarmee ik met een goed resultaat stappen naar mogelijkheden heb gemaakt! Nogmaals dank voor de ontwikkeladviezen!"

Francis: Wat een mooie kans wordt geboden met het ontwikkeltraject voor 45+ dat Inzicht360 aanbiedt. Ik heb dit traject doorlopen met Mirjam. Mirjam is zeer toegankelijk en kundig als loopbaancoach. Zij gaf mij direct nieuwe inzichten en tools om mee verder te komen. De verslaggeving is super, en dit geeft me gelijk een persoonlijk leerplan voor de komende jaren. Nogmaals hartelijk bedankt!

Iko: 3 fantastische sessies gehad. Mirjam levert echt maatwerk, luistert goed en weet overal haar kennis en kunde toe te passen. Het is vooral heel praktisch en met de tips kan ik echt uit de voeten. Ik kon vrijuit praten en mijn (lichte) twijfel vooraf, of dit wel de juiste keuze was, werd al snel weggenomen. Ik kan dit alle 45-plussers aanraden, het geeft echt inzicht. En nog belangrijker, met dat inzicht kun je beter handelen om b.v. lastige situaties op te lossen. Vakwerk!

Gratis Training Ontwikkeladvies voor Leidinggevenden

Er is tevens een subsidieregeling voor het volgen van een Training Ontwikkeladvies voor Leidinggevenden, hierdoor is ook deze training kosteloos. De training kan zowel individueel als in groepsverband worden gevolgd.

Interesse?

Neem contact met Mirjam van Remmerden op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Dit kan via M: 06 26 652 319 of via E: info@inzicht360.nl.