Mirjam van Remmerden als Coach

Graag stel ik mij aan jou voor. Ik begon mijn loopbaan in 1997 als HR Adviseur. In mijn zoektocht naar m profielfoto Mirjam van Remmerden eer zingeving in werk switchte ik in 2008 naar het werk als Coach. Door mijn verdieping in loopbaankeuzes, als ook gedrag rondom stressklachten en een gebrek aan zelfvertrouwen, kan ik jou helpen om weer grip op jouw werkleven te krijgen. Mijn eigen ontspanning vind ik bij mijn huisdieren (2 katten, 3 honden en een paard), de natuur, tuinieren en yoga.

Mijn aanpak: inlevend, positief, nuchter, analytisch en sensitief. Ik stel de juiste vragen op het juiste moment en kan emoties, situaties en blokkades onomwonden benoemen. Daarbij is de basis een veilige en ontspannen sfeer. Door te werken met creatieve opdrachten en door het in kaart brengen van jouw sterke unieke kwaliteiten help ik jou om tot inzichten te komen. Deze vertalen we vervolgens doordat je met praktische tips en oefeningen kan gaan experimenteren met nieuw gedrag.

Noloc gecertificeerd Ik beschik over een hoge mate van sensitiviteit als ook een sterk analytisch vermogen. Door deze combinatie ben ik goed in staat om analytisch te werk te gaan en kan gelijktijdig goed de vinger op de zere plek leggen over wat er onder de waterlijn speelt. Bij mij hoeft niets onbesproken te blijven, alles mag op tafel komen waarbij ik zonder oordeel jou help de rode draden en structuren te gaan herkennen.

Als Coach ben ik gecertificeerd en aangesloten bij de beroepsvereniging Noloc.

Afgeronde opleidingen en trainingen

  • Krachtgericht Coachen, Korthagen, 2019
  • Train de Trainer Voluit Leven, Universiteit Twente, 2015
  • Mindfulnesstrainer, Centrum voor Mindfulness, 2014
  • Train de trainer Kernkwaliteiten, Core Quality, 2012
  • Coaching voor Professionals (post HBO), School voor Coaching, 2007 – 2008
  • Organisatiepsychologie (post HBO), NCOI, 2005
  • Human Resources Management (HBO), Hogeschool van Amsterdam, 1993 – 1997