Over Inzicht360

Achtergrond

Inzicht360 werkt met mindfulnesstrainers en -coaches die van oorsprong ook zelf als professional in het bedrijfsleven hebben gewerkt en zich nu volledig richten op het vak van trainer en coach. Zij kennen dus als geen ander de wereld waarin onze klanten zich begeven. Voor professionals, door professionals!

Inzicht360 helpt professionals met stress om te gaan door meer in het hier en nu te leven, de rust op de juiste momenten te hervinden en gefocust te werk te gaan. Daar wordt niet alleen de professional beter van, maar ook de organisatie.

Mirjam van Remmerden

In het najaar van 2015 richtte Mirjam van Remmerden Inzicht360 op. Ze is niet alleen een inlevende, vrolijke trainer en coach, maar ook hét aanspreekpunt van Inzicht360. Ze werkte eerder ook als coach en trainer en kwam steeds meer mensen tegen die al hun energie staken in anderen en alles behalve zichzelf; een grote groep professionals die zichzelf kwijtraakten en die te kampen hadden met innerlijke onrust en stressklachten. Er is in principe niets mis met hard werken en met mooie ambities, als het maar niet ten koste gaat van de lichamelijk en mentale gezondheid. Mirjam wil aan de hand van mindfulness laten zien dat mensen op een meer ontspannen en zelfbewuste manier aan alle eisen van hun vak kunnen voldoen. Ze kunnen dan zelfs meer uit hun vak halen, zonder teveel van zichzelf te vragen. Ook voor tweede spoor trajecten kunnen mensen bij Mirjam terecht.

Van origine is Mirjam HR-professional. In 2007 schoolde ze zich om naar trainer en coach op het gebied van loopbaan-, competentie- en leiderschapsontwikkeling. Daarnaast coacht ze ook met behulp van paarden (www.pk2u.nl). Vanaf 2009 werkt Mirjam als HBO-docent Leidinggeven & HRM en sinds 2014 is Mirjam gecertificeerd mindfulnesstrainer.

Mirjam is nuchter, analytisch en sensitief en voelt mensen haarfijn aan. Ze stelt de juiste vragen op het juiste moment en kan emoties, situaties en blokkades onomwonden benoemen. Het is volgens haar vooral belangrijk dat professionals bij Inzicht360 volledig zichzelf kunnen zijn. Mirjam zorgt voor een ontspannen en aangename sfeer. Het hoeft van haar allemaal niet zo ‘zweverig’. Mirjam legt de focus liever op direct toepasbare tips en opdrachten.

Mirjam is als coach aangesloten bij Noloc - vereniging voor loopbaanprofessionals

Ingrid Depyper

Ingrid Depyper is één van onze professionele en inlevende coaches. Drukke professionals die verlangen naar meer rust, focus en energie zitten bij Ingrid op de juiste plek. Ze weet goed hoe men adequaat kan omgaan met innerlijke conflicten, onzekerheden en stress.

Vanaf 1998 werkte Ingrid als leidinggevende, docent/trainer, coach, bedrijfsjurist en advocaat. Sinds 2006 richt Ingrid zich vooral op de ontwikkeling van mensen. Ze heeft daarvoor verschillende opleidingen op het gebied van coaching, training, didactiek en leidinggeven gevolgd. Als professional heeft Ingrid altijd samengewerkt met andere professionals. Ze kan zich daarom goed inleven en heeft oog voor onderliggende blokkades, onuitgesproken emoties en andermans eigenheid.

Ingrid onderscheidt zich als coach door een pragmatische no-nonsense stijl. Haar aanpak is uitnodigend, integer en respectvol confronterend. Waar het kan, met een snufje humor en relativeringsvermogen. Ze behandelt vraagstellingen doel- en resultaatgericht en legt de focus op het versterken van talent en het realiseren van gewenste veranderingen en/of dromen. Belangrijk is volgens haar te handelen naar persoonlijke essentie en met een frisse blik te kijken naar de mogelijkheden.

Ingrid is als coach aangesloten bij Nobco- beroepsorganisatie voor coaches.

Joyce Kool

Joyce Kool is één van de trainers van Inzicht360. Joyce straalt rust en vertrouwen uit, waardoor cursisten zich snel bij haar thuis voelen. Zelf volgde ze ook een cursus Mindfulness voor Professionals en daar heeft ze naar eigen zeggen dagelijks baat bij. Ze helpt andere professionals graag met zelfontwikkeling, bewustwording en het bewaken van de eigen grenzen. Al helemaal in een wereld waarin alles continu verandert en waarin stress op de werkvloer geen schaars fenomeen is. Het is steeds belangrijker jezelf beter te leren kennen en je bewust te zijn van wat je nodig hebt. Ook voor tweede spoor trajecten kunnen mensen bij Joyce terecht.

Vanaf de jaren ’90 werkte Joyce als HR-specialist. In 2005 werd ze loopbaancoach en coach voor persoonlijke ontwikkeling. Daar bleef het niet bij, want vanaf 2013 heeft Joyce zich ook omgeschoold als mindfulnesstrainer.

Joyce’ aanpak is intuïtief en praktisch. Ze voelt mensen snel aan en heeft een aantal doelen voor ogen. Zo werkt ze naar een groeiend inzicht in automatische gedachten en patronen toe, leert ze de ander de regie in eigen hand te nemen en stress-signalen te herkennen en verbetert ze aan de hand van mindfulness het concentratievermogen,  focus en een ontspannen, prettig gevoel.

Joyce is als coach aangesloten bij Noloc - vereniging voor loopbaanprofessionals.