Over Inzicht360

Achtergrond

Inzicht360 helpt professionals met stress om te gaan door meer in het hier en nu te leven, de rust op de juiste momenten te hervinden en gefocust te werk te gaan. Daar wordt niet alleen de professional beter van, maar ook de organisatie.

Mirjam van Remmerden

In het najaar van 2015 richtte Mirjam van Remmerden Inzicht360 op. Ze is niet alleen een inlevende, vrolijke trainer en coach, maar ook hét aanspreekpunt van Inzicht360. Ze werkte eerder ook als coach en trainer en kwam steeds meer mensen tegen die al hun energie staken in anderen en alles behalve zichzelf; een grote groep professionals die zichzelf kwijtraakten en die te kampen hadden met innerlijke onrust en stressklachten. Er is in principe niets mis met hard werken en met mooie ambities, als het maar niet ten koste gaat van de lichamelijk en mentale gezondheid. Mirjam wil aan de hand van mindfulness laten zien dat mensen op een meer ontspannen en zelfbewuste manier aan alle eisen van hun vak kunnen voldoen. Ze kunnen dan zelfs meer uit hun vak halen, zonder teveel van zichzelf te vragen. Ook voor tweede spoor trajecten kunnen mensen bij Mirjam terecht.

Van origine is Mirjam HR-professional. In 2007 schoolde ze zich om naar trainer en coach op het gebied van loopbaan-, competentie- en leiderschapsontwikkeling. Daarnaast coacht ze ook met behulp van paarden (www.pk2u.nl). Vanaf 2009 werkt Mirjam als HBO-docent Leidinggeven & HRM en sinds 2014 is Mirjam gecertificeerd mindfulnesstrainer.

Mirjam is nuchter, analytisch en sensitief en voelt mensen haarfijn aan. Ze stelt de juiste vragen op het juiste moment en kan emoties, situaties en blokkades onomwonden benoemen. Het is volgens haar vooral belangrijk dat professionals bij Inzicht360 volledig zichzelf kunnen zijn. Mirjam zorgt voor een ontspannen en aangename sfeer. Het hoeft van haar allemaal niet zo ‘zweverig’. Mirjam legt de focus liever op direct toepasbare tips en opdrachten.


Mirjam is als coach aangesloten bij Noloc - vereniging voor loopbaanprofessionals