Gratis ontwikkeladvies dankzij subsidie in het kader van NL leert door

Het werk verandert, de arbeidsmarkt ontwikkelt zich snel en de vraag van klanten wijzigt. De afgelopen maanden zijn voor iedereen van invloed geweest op het gebied van werk. Dit kan ook onzekerheid hebben gebracht of misschien ben je jouw werk of een deel van jouw klanten wel kwijtgeraakt. Of wellicht ben je op zoek naar werk en maakt de huidige arbeidsmarkt dat extra lastig. Juist nu kan inzicht in jouw kansen en mogelijkheden je helpen om aan het werk te komen of te blijven. Werk dat past bij jouw ervaring en bij jouw wensen. Het kosteloze Ontwikkeladvies helpt jou om de antwoorden te vinden die jij op dit moment zoekt.

Voor zzp’ers, ondernemers, werkenden en werkzoekendencitaat: En de tijd brak aan dat het risico om in de knop te blijven pijnlijker was dan het risico om tot bloei te komen.

De regeling is voor iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd. Dus of je werk hebt of niet, wellicht ziek thuis zit of al eerder van het Ontwikkeladvies voor 45+ers gebruik hebt gemaakt: je mag gebruik maken van de regeling. Hou er wel rekening mee dat er een subsidiebudget is. De subsidiepot van augustus 2020 was binnen een maand leeg waardoor aanmelden niet meer mogelijk was. De volgende ronde is aangekondigd en gaat van start op 1 december 2020. Om te voorkomen dat je te laat bent, kan jij je nu alvast aanmelden!

Wat houdt het Ontwikkeladvies in?

Het traject start met een arbeidsmarktscan. De rapportage en wat dit voor jou betekent komt in het eerste gesprek aan de orde. Daarna volgen nog twee gesprekken waarin verder met jou besproken wordt waar jouw kansen en mogelijkheden liggen. Van deze gesprekken wordt een verslag gemaakt en uiteindelijk maken we samen een ontwikkelplan. Hiermee kan jij vervolgens zelfstandig weer verder.

Locatie van de gesprekken

Gezien de huidige tijd is het uitgangspunt dat de afspraken digitaal plaatsvinden. Bij uitzondering en in overleg kan op locatie in Zaandam of Landsmeer worden afgesproken.